Lingerie - Corsetterie

PrimaDonna is dé specialist in luxe lingerie voor grotere cupmaten: C-D-E-F-G-H-I. Probeer onze legendarische pasvorm en je wilt nooit meer een andere BH.

Dezelfde combinatie van fashion & comfort, maar met een heel eigen twist. Sommigen noemen de PrimaDonna Twist collectie jonger, wij noemen ze gewoon anders. Er staat geen leeftijd op deze lingerie. Je kiest voor PrimaDonna of voor PrimaDonna Twist naargelang je bovenkledij, je smaak, je goesting van de dag, je job, … PrimaDonna Twist is de expert in mooie, gladde lingerie, iets grafischer broderie en prints, in de trendkleuren van elk seizoen. En dat voor grotere cupmaten.

De lingerie van Marie Jo is op het lijf geschreven van de hedendaagse modebewuste vrouw. Op elk moment. Voor elke gelegenheid … Sensueel of sober en ...

Marie Jo L'Aventure gaat voor een vrouwelijke en pure collectie met oog voor design.

Een gouden raad: de juiste maat is belangrijk!

Zelfs de beste bh zal niet perfect passen wanneer je niet de juiste maat en stijl kiest voor je lichaam. Bij ons krijg je professioneel advies, zodat je vol zelfvertrouwen en met de juiste lingerie de paskamer buiten stapt.