Over Freya

Van harte welkom op mijn website. Lingerie Freya is mijn eigen zaak die ik reeds 33 jaar uitbaat. Dus geen grote keten of winkel waar het moeilijk is om met de gepaste contactpersoon te spreken of waar de deur op vaste uren dichtgaat. Door mijn lange ervaring heb ik de noden en behoeften van de grote verscheidenheid aan mannelijke en vrouwelijke klanten en van alle leeftijden leren begrijpen om het gepaste product en de juiste maat aan te bevelen.

Mijn gamma lingerie, ondergoed, nachtkledij en badgoed is uitgebreid en alle topmerken zijn voorradig. Indien een product of maat niet op voorraad is kan er doorgaans op korte tijd geleverd worden.

Mijn productgamma kan tegenwoordig overal gekocht worden, zowel in grote ketens, als via het Internet. Doch, de meeste klanten zitten echter met vragen in verband met hun intieme lingerie, badgoed of nachtkledij. Ik vind het belangrijk dat ik op een discrete en professionele manier aan deze behoefte kan tegemoet komen. Als het nu gaat over een eerste BH, een grote of kleine maat, een geschenk voor een kleinkind of een gepast product na een borstamputatie of bij opname in het ziekenhuis, u kan steeds bij mij terecht voor vrijblijvend en discreet advies.

Er kan ook een afspraak gemaakt worden buiten de openingsuren voor advies omtrent de Anita Care producten, speciaal ontworpen voor borstprotheses.

Ik hoop dat u op de website een antwoord vindt op uw vragen en aarzel ook niet om suggesties over te maken.

Alvast bedankt voor het bezoek.

Greta Vandaele